Postnatale Yoga

Yoga na je zwangerschap 

 

Ben je minimaal 6 weken geleden bevallen en wil je graag langzaamaan weer beginnen met je herstel?

Dan ben je bij Birth Flow Yoga aan het goede adres. Als je een Go hebt na je eindcontrole bij de Verloskundige of Gynaecoloog dan ben je welkom in de Postnatale yoga lessen. 

Elke maandagavond van 20:00 tot 21:00 in het Moeder & Kind Centrum in Mijdrecht.

 

Bij Postnatale yoga zijn de yogahoudingen en oefeningen speciaal gericht op nieuwe moeders die recentelijk zijn bevallen. Vanaf 6 weken tot circa het eerste levensjaar van je baby.

Tijdens de lessen ligt er focus op ontspanning, want dat heb je echt nodig. Mentaal en fysiek gebeurd er veel tijdens een bevalling.

Vaak heb je na enige tijd ook echt behoefte aan een moment voor jezelf. Naast ontspanning komt het versterken en stretchen van het lichaam ook aan bod. Je zal merken dat er spanning komt te staan op je schouders, rug en buikspieren. Met zachte en actieve houdingen wil ik je weer bewust maken van jouw eigen lichaam. Daarnaast ligt er veel focus op de bekkenbodem spieren.

En niet te vergeten je komt in contact met mama's die in dezelfde fase van het leven zijn. Hoe fijn en waardevol is het om samen te komen en elkaar te motiveren, steunen en ook erkenning & herkenning te vinden. Ik zeg altijd; Vrouwen laden op bij vrouwen! 

 

 


Postnatel yoga Prijs
Proefles € 8,50
1 losse les € 13,50
3 lessen € 39,00
5 lessen € 62,50
10 lessen € 120,00

Kosteloos annuleren kan 12 uur voor de les