Reactie plaatsen

Reacties

Kiki
4 maanden geleden

Ik heb de zwangerschapslessen als zeer prettig ervaren. Het contact met andere zwangere vrouwen is fijn maar ook de bewegingen worden door Jordi aangepast naar wat jij nog kan. Je wordt gezien door Jordi. Tevens zijn een gedeelte van de bewegingen ook toe te passen tijdens je bevalling. Jordi creëert een hele fijne en rustige setting/sfeer in haar yogalessen. Het was elke week een heel fijn moment om even tijd voor mezelf en de baby, te hebben. Jordi haar yogalessen zijn absoluut aan te raden voor elke zwangere vrouw. Bedankt voor de fijne lessen, Jordi!

Saskia
4 maanden geleden

Naast de gewone zwangerschapyogalessen hebben mijn partner en ik de partnerles gevolgd. Wij vonden dit onwijs leerzaam, handige qua houdingen, luchtig en vooral samen echt verbintenis voelen met elkaar en de baby was goud. Een aanrader! Bedankt Jordi !!

Manon
5 maanden geleden

Ik dacht dat yoga niks voor mij was, maar ik wilde toch ‘iets’ doen om wat fitter te zijn tijdens m’n zwangerschap en wat fitter te zijn voor tijdens de bevalling. Nu zou ik het iedereen aanbevelen.
De lessen worden goed afgewisseld met actief zijn en ademhalingsoefeningen, alles kan je op je eigen tempo/niveau mee volgen. Jordi is erg vriendelijk en benaderbaar en er heerst een fijne sfeer tijdens de lessen.

Sara
5 maanden geleden

Yoga voor iedereen. Ontspanning en inspanning. Verbinding met de baby en aandacht voor ademhaling. Aanrader om zwangerschapsyoga lessen te volgen bij Jordi